sofia-residential-logo-dark

Vi bygger bedre boliger til en bæredygtig fremtid

Vores forretningsmodel bygger på seks principper, der gør vores byggerier attraktive og forretning sund.

KVALITETSBYGGERI I CENTRUM

Vi finder byggegrunde i midten af Sofia, hvor der i forvejen er liv, men hvor byggemassen er nedslidt. Her bygger vi lejligheder efter nordisk byggetradition: De er lyse, har god isolering og næsten alle har altan.

SOCIAL FORANKRING

Vi bygger i områder, hvor der allerede bor mennesker. Derfor er det vigtigt, at vores lejligheder passer ind i nabolaget, og at vi hæver bygge- og livskvaliteten. Boligerne er tilgængelige og trygge – også for ældre og handicappede.

BYGGESTYRING

Vi overtager først risikoen og betaler den fulde for projektet, når myndighederne har godkendt lejlighederne. Men vi er markant til stede på byggegrunden fra A til Z for at sikre kvaliteten og tidsplanerne.

FOKUS PÅ MILJØET

Vores lejligheder er godt isolerede, så indeklimaet er sundt, og varmeregningen er lav. Vi bevarer beplantning og bygger med materialer, der holder længere og er nemmere at genanvende. Det sikrer boliger, der er mere bæredygtige end dem, der var før.

MEDBESTEMMELSE

Alle købere af lejlighederne får selv mulighed for at bestemme, hvordan deres køkken, badeværelse, gulve og vægge skal se ud. Det er et velkendt princip i Norden, men det er stort set ukendt i Sofia.

VI OPFØRER OS ORDENTLIGT

Når vi laver en aftale, så holder vi den. Det lyder simpelt, men det er ikke altid kutymen i byggebranchen. Vi tager afstand fra korruption og betaler skat, hvor vi skal. Derfor er vi en vellidt samarbejdspartner.

Sustainable Development Goals

FNs Verdensmål nummer 11 handler om at gøre byer og lokalsamfund inkluderende, sikre, robuste og bæredygtige. Det er netop det, vi ønsker, når vi opfører boliger i Sofia. De skal være sikre, robuste og bæredygtige. Når vi opfører boliger, er det med udgangspunkt i en inkluderende tilgang. Elevatorer, hvor det er muligt, og trinfri døre er med til at sikre lige adgang. På samme måde arbejder vi med at inkludere vores byggeri i den historiske og lokale kontekst.

Alle Verdensmål udgøres af delmål

Vi arbejder i Sofia Residential konkret med delmål et og tre. Delmål nummer et skal sikre adgang til egnede og sikre boliger til en overkommelige pris med adgang til grundlæggende tjenesteydelser, og slumkvarterer skal opgraderes.

I delmål nummer tre skal byudvikling gøres mere inkluderende og bæredygtig, og kapaciteten til en inddragende, integreret og bæredygtig boligplanlægning og forvaltning skal styrkes.

Hvis boligudvikling skal være en succes, så skal man være sit ansvar overfor beboere og lokalsamfund bevidst. Man skal gøre tingene ordentlig første gang. Det er vores mål med Sofia Residential, at vi vil gøre en positiv forskel for beboerne og lokalsamfundet på den lange bane.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Websitet anvender cookies – Vi anvender cookies for at sikre dig, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med det.