sofia-residential-logo-dark

Der dufter af vækst i Sofia

Når jeg kører ned ad Todor Alexandrovs Boulevard til den gamle katedral, ser jeg byen spire.

Udenlandske investeringer får kranerne til at rejse sig over byen.

EU investerer massivt i at få levevilkårene hævet, arbejdsløsheden er lav og både bolig­priser og lønninger stiger markant.

Det er som København for 20-­30 år siden. Der er boligmangel i den indre by, tomme bygge­grunde og gamle lejligheder, som bulgarerne vokser ud af.

I det marked er det populært at komme fra Norden. Sofia har kolde vintre og varme som­re. Så ordentlig isolering, god byggekvalitet og lyse lejligheder er meget eftertragtede.

Vores byggerier sætter standarden for, hvordan en familie kan leve med byen lige omkring sig.

Derfor har det også været muligt at skabe en god forretning. Vores ROI har været på omkring 100 procent på alle vores færdiggjorte byggerier, så forrentningen af vores egenkapital har været på over 50 procent hvert år de sidste fire år.

Nu skal momentummet gribes. Vær med til at bygge fremtidens Sofia.

Ved at rejse yderligere kapital kan vi gå fra at være et mindre udviklingsselskab til at være blandt de største i byen, samtidig med, at vi kan frigøre kapital til at have flere byggeprojekter i gang, end vi har i dag. Den ekstra kapital vil dermed sikre, at vi kan springe fem år frem i tiden i forhold til vores oprindelige forretningsplan. 

Målet er, at vi på ti år får bygget 3.000 boliger. Vi er i Sofia for den varige gevinst. Derfor har vi udviklet vores egen model for at sikre mere bæredygtighed end byens andre ejendoms­ udviklere. Modellen tilpasser vi løbende, så vi bliver ved med at være foran. Og det har gjort os til en populær samarbejdspartner, når nye projekter skal udvikles.

Sofia er mulighedernes by. Vær med til at skabe fremtiden.

Jens Kindberg
Direktør, Sofia Residential

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Websitet anvender cookies – Vi anvender cookies for at sikre dig, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med det.